Gebruik Je Eigen Gezonde Verstand

Je geest is als een parachute, hij werkt alleen als hij open staat.
(Oud Tibetaans Gezegde)

De geschiedenis wordt altijd geschreven door de overwinnaars.
(H. Goering)

Hoe meer je begint te onderzoeken, hoe meer je ontdekt dat we zijn voorgelogen door elke instantie die je maar kan bedenken! En wie durft te beweren dat de religies daar niet bij horen? Zij zij de óórzaak van alle vuiligheid en ellende die er in de wereld aan de gang is.
(Jordan Maxwell)

woensdag 2 februari 2011

Maria Magdalena en het Sang-Real.

Op de site van perillos.com staan afbeeldingen van middeleeuwse schilderijen, die onlangs zijn ontdekt in een klooster in Oost-Europa.
Hieronder één van de foto's die duidelijk een zwangere M.M. laat zien. Deze schilderijen bewijzen dat het idee van een bloedlijn dus zeker NIET iets is van de laatste tijd.

Click Did Jesus Have Decendants voor de andere schilderijen van M.M.
Click perillos.com sitemap voor de uitgebreide sitemap, en klik dan op "Expand All".

Ik vind het dan ook opmerkelijk dat er voor de 13de en 14de eeuw nergens maria vereering plaats vind, behalve dan in Zuid-Frankrijk; daar was al in de eerste eeuwen AD een Maria vereering. Daar komen ook die "Zwarte Maria" beeldjes veelvuldig voor.
Ik denk dat die oudste beeldjes Maria Magdalena voorstellen met het kindje ván Jezus. En niet Maria de moeder van Jezus, die is pas eeuwen later (letterlijk) van stal gehaald.
Tot zover voor nu, ik zal snel wat meer berichten plaatsen.
Tot Dan.
Roland






Geen opmerkingen:

Een reactie posten