Gebruik Je Eigen Gezonde Verstand

Je geest is als een parachute, hij werkt alleen als hij open staat.
(Oud Tibetaans Gezegde)

De geschiedenis wordt altijd geschreven door de overwinnaars.
(H. Goering)

Hoe meer je begint te onderzoeken, hoe meer je ontdekt dat we zijn voorgelogen door elke instantie die je maar kan bedenken! En wie durft te beweren dat de religies daar niet bij horen? Zij zij de óórzaak van alle vuiligheid en ellende die er in de wereld aan de gang is.
(Jordan Maxwell)

woensdag 18 juli 2007

Wie Regeert Nederland ?

SOLVE COACULA,
Hetgeen zoveel betekend als "Verbreek deze Ketenen".
Datgeen wat ons kluisterd aan de materie zijn die ketenen.
Dus breek ze en je bent vrij.

































Denkt U dat Amerika geregeerd wordt door George W. Bush?

Of wordt Amerika geregeerd door een groep mensen die niet in het voetlicht staan, maar achter de schermen aan de touwtjes trekken?


Volgens de grondwet (zoals ik die begrijp) mag de koningin der Nederlanden geen rol van politieke betekenis betekenen. Wat doet onze Koningin dan bij de jaarlijkse bijeenkomsten van de Bilderbergers, als afgevaardigde of voorzitter van de 'Royal Dutch Shell'.



























Hoe ongelofelijk het ook mag klinken, zelfs hier in Nederland zijn er achter de schermen hele andere krachten aan het werk dan ons door de media wordt voorgespiegeld.

Onder het mom van concurentie is goedkoper voor de comsument worden alle openbare instanties afgebroken. Al onze collectieve garanties worden onder onze ogen afgebroken.

Maar onze Koningin hoeft zich geen zorgen te maken, de wet is alleen voor gewone mensen.

Niet voor mensen met koninklijk bloed.


































1 opmerking:

  1. kort en bondig.

    1 jan 2008 geestelijke gezondheidszorg uit het collectief algemene wet bijzondere ziektenkosten AWBZ, naar privaat sector van zorgverzekeraars. Behandelingen worden alleen vergoed vanuit Amerika ontwikkelde DSM toetsing voor het bepalen van de psychische, geestelijke, emotionele,stoornis.

    grond wordt rijp gemaakt voor Russische psychiatrie toestanden welke plaatsvonden tijdens de koude oorlog en waarschijnlijk nu nog steeds.

    BeantwoordenVerwijderen