Gebruik Je Eigen Gezonde Verstand

Je geest is als een parachute, hij werkt alleen als hij open staat.
(Oud Tibetaans Gezegde)

De geschiedenis wordt altijd geschreven door de overwinnaars.
(H. Goering)

Hoe meer je begint te onderzoeken, hoe meer je ontdekt dat we zijn voorgelogen door elke instantie die je maar kan bedenken! En wie durft te beweren dat de religies daar niet bij horen? Zij zij de óórzaak van alle vuiligheid en ellende die er in de wereld aan de gang is.
(Jordan Maxwell)

vrijdag 3 oktober 2014

Achter Shakespeare's Masker


Dit zijn de vijf enig bekende handtekeningen van de grote schrijver William Shakespeare.


Bovenstaand voorbeeld is duidelijk het product van een ongeletterde man. Iemand die niet gewend is te schrijven. Er leefde in die tijd een acteur die William Shakspur heette die uit stradford kwam om in londen in het theater te spelen. En nu beweren de heren geleerden dat die ongeletterde acteur die nooit buiten Engeland is geweest al die verhalen heeft geschreven over het Konighuis van Denemarken b.v. De familie vetes in Italië. Het hof in Frankrijk en ga zo maar door. Nee, voor iedereen die nog in staat is zijn eigen gezonde verstand te gebruiken en te vertrouwen moet het wel duidelijk zijn dat er ietes niet klopt met dat Gedoe om een acteur uit Stradford on Avon.
Hieronder echter zie je de bovenkant van elke pagina Daar staat A A
Voor Apollo en Athena, die twee waren speerschudders, zij schudden hun speer in de oogen van domheid,  ignorantie en onwetendheid. Het stuk "The Tempest" is aantoonbaar door Francis Bacon geschreven.
Er bestond in die tijd een groep schrijvers en wetenschappers die zichzelf  "The Knights of the Helmet" noemden.  Want de helm van Athena maakt je onzichtbaar! Vandaar...

Dit stond ook in de werken die onder de naam Shake Speare werden uitgegeven. Je kan niet zien wie er schrijft! Dat kan iedereen wel zijn!!
 Dit soort afbeeldingen werden er niet voor niets inafgebeeld. Het heeft een betekenis. De moderne mens is niet meer gewend om in of met symbolen te werken en denken. Maar vroeger waren ze daar meer aan gewend. Kijk maar eens bij deze link "sirbacon.org"  http://www.sirbacon.org/gallery/gallery.html
Daar vind je alles wat de leraar Engels je nooit zal vertellen. Het zou juist goed zijn als studenten hun onderwijzers, leraren, en professoren zouden confronteren met de beschikbare bewijzen!
Het Is Tijd Voor De Waarheid!